Industrienyheder

Fordele ved kugleventiler

2021-09-18
Fordele vedkugleventiler
1. tryklageret reducerer friktionsmomentet på ventilspindlen, hvilket kan få ventilspindlen til at fungere problemfrit og fleksibelt.
2. Antistatisk funktion: en fjeder indstilles mellem kuglen, ventilspindlen og ventilhuset, som kan føre den statiske elektricitet ud, der genereres under omskiftningsprocessen.
3. Da materialer som polytetrafluorethylen har gode selvsmørende egenskaber og lille friktionstab med kuglen, har den pneumatiske kugleventil en lang levetid.
4. Lille væskemodstand: Pneumatiskkugleventilerer den med den mindre væskemodstand i alle ventilkategorier. Selv pneumatisk med reduceret diameterkugleventilerhar relativt lille væskemodstand.
5. Pålidelig ventilspindeltætning: Da ventilspindlen kun roterer og ikke bevæger sig op og ned, er ventilspindelens pakningstætning ikke let at blive beskadiget, og tætningsevnen øges med stigningen i medietrykket.
6. Ventilsædet har god tætningsevne: tætningsringen af ​​PTFE og andre elastiske materialer er let at forsegle, og ventilforseglingskapaciteten for den pneumatiske kugleventil øges med stigningen i medietrykket.
7. Væskemodstanden er lille, og kugleventilen med fuld boring har dybest set ingen strømningsmodstand.
8. Enkel struktur, lille størrelse og let vægt.
9. Tæt og pålidelig. Den har to tætningsflader, og kugleventilens forseglingsoverfladematerialer bruges i vid udstrækning i forskellige plastmaterialer, der har god tætningsevne og kan opnå tætning. Det har også været meget udbredt i vakuumsystemer.
10. Praktisk betjening og hurtig åbning og lukning. Kugleventilen behøver kun at rotere 90 ° fra helt åben til helt lukket, hvilket er praktisk til fjernbetjening.
Ball Valve